вівторок, 13 жовтня 2015 р.

Біговий калькулятор на Пейсмейкері: дізнайся оптимальний темп та встанови особистий рекорд


Визначити оптимальний темп для тренування, розрахувати свій орієнтовний результат на змаганнях і таким чином зробити свій біг ефективнішим тепер дуже легко. На нашому сайті з'явився VDOT калькулятор. Його можна знайти, клікнувши по назві відповідного розділу.
Цей калькулятор - розробка доктора Джека Деніелса, який є відомим у світі тренером. Його методи допомогли багатьом професійним атлетам та безлічі любителів бігу. 

Почати з ним працювати дуже легко. Переходите на сторінку  VDOT калькулятора, у формі, яку ви побачите, обираєте одинці виміру (мілі, километри, метри), дистанцію, на якій ви нещодавно змагалися (Distance, pick event), вводите свій результат (Time) та тисните розрахувати (Calculate).



Калькулятор покаже вам середній час, з яким ви бігли дистанцію (1 миля, кілометр, 800 м, 400 м). Натиснувши на Training ви побачите, яким має бути для вас оптимальний темп під час різних видів тренувань. А перейшовши на вкладку  Equivalent - свій орієнтовний час на різних дистанціях.

До того ж у VDOT калькуляторі на Пейсмейкері можна задати додаткові параметри. Такі, як вітер та висота над рівнем моря. 

Детальний опис бігового калькулятора та поради як ним користуватися, а також фахову думку про реалістичність показників - уже скоро на нашому сайті.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ваш коментар з'явиться на сайті після його перевірки модератором